The Last of Us-bedenker werkt aan nieuwe PS5 game

News
vrijdag, 11 augustus 2023 om 12:30
the last of us part 1f1672329827
Het was misschien te verwachten, maar Naughty Dog werkt aan een nieuwe game. Dat bevestigt The Last of Us-bedenker Neil Druckmann via Instagram. Hij heeft zelf bovendien een grote rol.
Het is momenteel niet bekend waar Naughty Dog zoal aan werkt. Er is een multiplayer game van The Last of Us op komst, maar verder is er niets aangekondigd. Dat is nog steeds niet het geval, maar we weten nu wel dat The Last of Us-bedenker Neil Druckmann weer een game schrijft en regisseert.
Dat heeft Druckmann namelijk toegevoegd aan zijn Instagram-bio. Met zijn rol als schrijver en regisseur van een onaangekondigde titel, is Druckmann nu een druk man. Enige tijd geleden is hij bijvoorbeeld gepromoveerd tot co-president van Naughty Dog en daarnaast is hij ook nog uitvoerend producent voor The Last of Us op HBO.

Werkt Neil Druckmann aan The Last of Us Part 3?

Hoewel Druckmann niet onthult wat voor game hij precies maakt, is er reden om te denken dat The Last of Us Part 3 in ontwikkeling is. Er zijn geruchten dat het script voor de game al klaar is. Er zouden zelfs dit jaar nog opnames gedraaid worden.
Het kan natuurlijk ook zijn dat het om een geheel nieuwe game gaat, al is de interesse in The Last of Us dankzij de HBO serie momenteel bijzonder groot. Het lijkt wel vrij zeker dat er geen nieuwe Uncharted van Naughty Dog aankomt. De ontwikkelaar is naar eigen zeggen klaar met die reeks.