Destiny 2 vindt nieuwe stem voor Zavala

News
vrijdag, 11 augustus 2023 om 12:00
destiny 2 zavalaf1679913923
Bungie heeft een nieuwe stem voor Commander Zavala aangekondigd. Eerder dit jaar overleed Lance Reddick, de eerdere stem van het personage. Zijn vervanger is een veteraan in het vak.
Bij het overlijden van een acteur staan studio’s vaak voor een moeilijke keuze. Wordt een personage uit het verhaal geschreven, of moet er een nieuwe acteur gevonden worden. Bungie heeft gekozen voor de laatste optie in Destiny 2.
De studio kondigt namelijk aan dat Keith David de vervanger wordt van Lance Reddick, die de stem van Commander Zavala insprak en in maart overleed. David zal voor spelers die het werk van Bungie al langer volgen bekend zijn. Hij verzorgde namelijk de stem van The Arbiter in Halo 2 en 3.
David noemt het een eer om het werk van Lance Reddick voort te mogen zetten. Hij benoemt in het bijzonder de integriteit die Reddick aan Zavala meegaf. Vanaf de volgende uitbreiding, The Final Shape, is David te horen als Zavala.

Keith David vervangt Lance Reddick niet overal in Destiny 2

Bungie laat overigens weten dat Lance Reddick nog wel te horen blijft in de game. Het werk dat hij al gedaan had als Zavala wordt niet aangeraakt. Keith David neemt de rol dus alleen in nieuwe content over, terwijl Reddick in eerdere uitbreidingen te horen blijft.