‘The Last of Us Part 3 wordt dit jaar opgenomen’

News
dinsdag, 04 juli 2023 om 9:00
the last of us part 2 ellie themef1621495460
The Last of Us leeft dit jaar weer helemaal op, mede dankzij de nieuwe HBO-serie. Naughty Dog zegt al een tijdje niet veel over een derde game, maar nu zijn er meerdere details gelekt. Er wordt gesproken over nieuwe personages en er wordt beweerd dat de opnames voor de game al snel beginnen.
Het gaat nog niet bijzonder goed met de multiplayer game in het universum van The Last of Us. Maar ondanks het uitstel dat die game heeft opgelopen, komen er nu berichten waar fans waarschijnlijk blij van worden. Naughty Dog zou namelijk op zoek zijn naar acteurs voor vijf nieuwe personages in The Last of Us Part 3.
Volgens leaker Daniel Richtman heten deze personages Val, Mason, Lucas, Ezra en Gracie. Zij overleven in een Victoriaans huis buiten een post-apocalyptische stad. Maar de omschrijvingen van hun personages suggereren dat niet alles koek en ei is tussen het vijftal en dat Ezra mogelijk de controle over het huis probeert te krijgen, terwijl Val eigenlijk de leider is.
Een deel van het verhaal focust op deze groep overlevers, maar dat betekent niet dat de hoofdpersonen van de vorige The Last of Us-games uit beeld zijn. Twitteraar ViewerAnon houdt zich normaal gesproken bezig met films en series, maar heeft ook over games af en toe kloppende informatie. Hij beweert dat Ellie nog steeds een grote rol heeft in The Last of Us Part 3, minstens zo groot als in Part 2.

Opnames The Last of Us Part 3 beginnen snel

Het zal volgens ViewerAnon ook niet lang meer duren voor het verhaal van The Last of Us Part 3 vorm gaat krijgen. Er zou nog dit jaar begonnen worden aan motion capture en audio-opnames. Het is dan natuurlijk nog afwachten hoe lang het vervolgens duurt om de game in zijn geheel af te maken.