Call of Duty fans mogen bijna alles meenemen naar Modern Warfare 3

News
vrijdag, 11 augustus 2023 om 13:30
modern warfare 3f1691481546
In Call of Duty Modern Warfare 3 kunnen spelers voor het eerst in de reeks wapens gebruiken die ze hebben verdiend in de vorige game. Dat heeft Activision al eerder aangekondigd. Nu legt het bedrijf verder uit hoe dat precies zit.
In november kunnen spelers aan de slag met Call of Duty Modern Warfare 3. Omdat Modern Warfare 2 nog maar een jaar oud is, kun je veel content uit die game meenemen naar de nieuwe. Daarover zijn nu de nodige details gedeeld.
Zo is duidelijk dat je bijna alles dat je in Modern Warfare 2 hebt vrijgespeeld of gekocht, meteen kan gebruiken in Modern Warfare 3. Wapens, store bundles, skins en operators verhuizen allemaal mee. De uitzondering is dat skins voor een voertuig of wapen alleen meeverhuizen als dat wapen ook bestaat in de nieuwe game.
Verder kun je content die in Modern Warfare 2 vrij te spelen was, niet vrijspelen in Modern Warfare 3. Als je dus een bepaald wapen wil hebben in het derde deel, kan het zijn dat je daarvoor de vorige game moet opstarten. Als een item exclusief beschikbaar was tijdens een evenement dat voorbij is, is er geen manier om het in Modern Warfare 2 of 3 alsnog te krijgen.

Wanneer is de release van Modern Warfare 3?

Het duurt nog wel even voordat je je echt druk hoeft te maken om wat er wel en niet meegaat naar Modern Warfare 3. De game laat namelijk nog een paar maanden op zich wachten. De release staat gepland voor 10 november.