'Het script van The Last of Us Part 3 is al klaar'

News
vrijdag, 01 april 2022 om 11:00
the last of us 2 codigos puertas seattlef1591260914
Naughty Dog heeft nog niet aangegeven of fans ooit nog The Last of Us Part 3 kunnen verwachten. Volgens een insider ligt het script voor de game nu alleen al klaar.
Er ligt veel in de pijplijn omtrent The Last of Us-franchise. Zo komt in 2023 natuurlijk de HBO-serie The Last of Us, met Pedro Pascal en Bella Ramsey in de hoofdrollen. Daarnaast werkt Naughty Dog nog steeds aan een multiplayer-versie voor The Last of Us Part 2 en zijn er geruchten dat een The Last of Us remake in de maak is.
Het lijkt er nu ook op dat fans kunnen uitkijken naar The Last of Us Part 3. Hoewel Naughty Dog er zelf nog niets over heeft gezegd, meldt insider Oops Leaks nu op Twitter dat het script voor The Last of Us Part 3 al klaar ligt.
Volgens de leaker zou de productie van de game ook al een stuk eerder beginnen dan verwacht. Naughty Dog wordt namelijk uitgebreid met nieuw personeel, waardoor er dus al eerder middelen en personeel ingezet kan worden voor The Last of Us Part 3.

Verhaal The Last of Us Part 3 al eerder klaar

Het is niet de eerste keer dat we iets horen over The Last of Us Part 3. Neil Druckmann, de regisseur van The Last of Us games, heeft namelijk vorig jaar al laten weten in een podcast dat een eventueel verhaal voor de game klaar zou zijn.
Maar dat betekende niet per sé dat de game ooit in productie zou gaan. Naughty Dog wil naast The Last of Us en Uncharted misschien ook aan een nieuwe IP beginnen.

Populair Nieuws