The Last of Us 3 release nu al van verhaal voorzien

News
woensdag, 28 april 2021 om 11:30
the last of us remasteredf1625473570
Volgens creatief directeur van Naughty Dog Neil Druckmann is er al een verhaal geschreven voor The Last of Us 3. Wanneer kunnen we de release van de derde game nu verwachten?
Tijdens een aflevering van de Script Apart Podcast was Druckmann te gast en sprak hij over een mogelijke derde deel van de The Last of Us-franchise. Tijdens deze sessie gaf hij een aantal details weg over een The Last of Us 3 release en hoeveel werk daar eigenlijk in zit.

The Last of Us 3 release gaat lang duren

Tijdens de podcast gaf Neil Druckmann aan dat hij niet teveel wilde weggeven, maar dat er wel al een verhaal is geschreven voor een The Last of Us 3. De game wordt nog niet gemaakt, maar zal volgens hem hopelijk ooit het licht gaan zien.
Neil geeft aan hoeveel discussies en werk ter sprake komt bij het maken van een The Last of Us game en hoe dit ook geldt voor een derde deel. Zo geeft hij aan dat hij er de afgelopen zeven jaar al over nadenkt en dat het belangrijk is dat je daadwerkelijk blij bent met het idee dat voorgeschoteld en geschreven is voor deel 3.
Verder geeft de creative director aan dat Naughty Dog nadenkt over hun toekomstige projecten. Zo geeft hij aan dat dit misschien The Last of Us 3 kan zijn, maar het kan ook iets compleet nieuw zijn of zelfs een game gebaseerd op een oude franchise. Daar focust het bedrijf zich nu op. Neil Druckmann zegt dat hij het leuk vindt om al deze nieuwe ideeën te ontdekken en wat echt geschikt kan zijn voor Naughty Dog’s nieuwe grote titel.
the last of us 2 1f1622556788
Er spelen dus veel aspecten in het maken van een nieuwe grote game, waardoor het uiteindelijk maken van een The Last of Us 3 veel tijd en energie gaat kosten. Wanneer deze game uitkomt is dus nog niet bekend. Wel kunnen we er op rekenen dat het een lange tijd gaat duren.
In de Script Apart podcast sprak Neil Druckmann ook over dingen zoals de problematische release van TLOU 2, de opkomende Last of Us serie en hoe zij het verhaal van de eerste game hierin gaan brengen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties