Naughty Dog op zoek naar ontwikkelaar voor The Last of Us 2 multiplayer

News
woensdag, 10 maart 2021 om 8:00
the last of us 2 dlcf1593445119
The Last of Us Part 2 is een intense singleplayer game, maar dat gaat zeker veranderen in de toekomst. Naughty Dog zoekt namelijk een ontwikkelaar voor een multiplayer modus voor de game.
De multiplayer modus van The Last of Us Part 2 is een zekerheid. De modus komt eraan, maar laat nog even op zich wachten. Naugthy Dog is momenteel op zoek naar een Economy Designer voor de game die zich moet gaan inzetten voor de multiplayer beloningen in de game. De vacature dook op via de website van Naughty Dog zelf.
De Economy Designer moet een ervaren ontwikkelaar zijn op het gebied van multiplayer games en dan met name op het gebied van beloningen. De vacature meldt dat de baan inhoudt dat er onderzocht moet worden waarmee spelers zichzelf goed kunnen onderscheiden op het gebied van beloningen in de game. Verder moet de economie achter de game geoptimaliseerd worden en moeten spelers 'beloningen krijgen waarnaar gestreefd kan worden.'

The Last of Us 2 multiplayer duurt nog wel even

Neil Druckmann liet zich eerder nog uit over de multiplayer van The Last of Us Part 2. De modus laat nog even op zich wachten en Druckmann riep spelers op geduld te hebben. De modus komt er echt aan, maar vergt ontzettend veel werk. Dit laatste is zo omdat de studio de multiplayer net zo indrukwekkend wil maken als de singleplayer modus van de game. Druckmann liet wel al weten dat de modus geweldig wordt.