The Last of Us 2 Remastered lijkt te bestaan

News
maandag, 09 oktober 2023 om 12:30
the last of us part 2 ellie themef1621495460
Vorig jaar verscheen The Last of Us Part 1 voor PlayStation 5. Deze gaf de eerste Last of Us-game een mooi likje verf voor de huidige console-generatie. Er werd al beweerd dat er ook een remaster zou komen van The Last of Us Part 2 en daar is nu meer bewijs voor.
The Last of Us Part 2, het soms controversiële vervolg op The Last of Us, komt mogelijk naar PS5. Er waren eerder dit jaar al berichten dat er een nieuwe versie gemaakt werd. Nu is de game genoemd op het LinkedIn-profiel van een Naughty Dog-medewerker.
Lead outsource arties Mark Pajarillo liet op zijn profiel weten hij heeft gewerkt aan de "iconische titels” The Last of Us Part 1 en The Last of Us 2: Remastered. Die laatste titel staat niet meer vermeld, maar Insider-Gaming heeft een screenshot waarop hij er nog wel staat. Dat de game niet meer genoemd wordt kan betekenen dat het ging om een fout, maar het lijkt waarschijnlijker dat Pajarillo hier iets online heeft gezet dat nog niet onthuld mocht worden.
Pajarillo is overigens niet de eerste die het bestaan van een The Last of Us Part 2 remaster lijkt te bevestigen. Gustavo Santaonella, de componist voor de game, onthulde in een podcast al dat er een nieuwe versie van de game gemaakt wordt. Er lijkt ook nieuwe content in te zitten: spelers kunnen het personage dat op Santaonella is gebaseerd vragen specifieke muziek te spelen.

The Last of Us multiplayer in de problemen

Helaas lijkt het momenteel wat minder goed te gaan met nieuwe The Last of Us-games. De multiplayer-game waar al jaren over gepraat wordt, is mogelijk van de baan. Er is bovendien een ontslagronde geweest bij Naughty Dog.

Populair Nieuws

Laatste Reacties