Nog meer problemen voor The Last of Us multiplayer-game

News
donderdag, 05 oktober 2023 om 10:30
the last of us factionsf1654804115
Het ziet er naar uit dat de problemen zich blijven opstapelen voor de The Last of Us multiplayer-game. Eén van de belangrijkste mensen voor de aankomende PlayStation 5-titel is namelijk opgestapt. Het betreft Anders Howard.
Howard kwam eind vorig jaar bij Naughty Dog en ging aan de slag als Principal Monetisation Designer. In die rol kreeg hij de taak om systemen te ontwikkelen om spelers aan te moedigen om geld te spenderen aan cosmetische voorwerpen.
Voorheen was Howard ook bij Epic Games betrokken om deze systemen te ontwikkelen voor Fortnite. In september dit jaar kwam een einde aan zijn dienstverband, waarbij het onduidelijk is of de Principal Monetisation Designer zelf is opgestapt of ontslagen is.
the last of us part 1 remakef1654797375

The Last of Us multiplayer-game in de problemen

Duidelijk is wel dat het niet goed gaat met The Last of Us multiplayer-game. Een recent rapport onthulde namelijk dat de ontwikkeling van de titel momenteel gepauzeerd is en dat verschillende ontwikkelaars hun baan verloren hebben doordat deze overbodig waren geworden voor het team.
Howard valt niet onder deze groep ontwikkelaars. De 25 werknemers van Naughty Dog wiens contracten beëindigd zijn, waren allemaal werknemers met tijdelijke contracten. Hoe het nu verder moet met The Last of Us multiplayer-game zal moeten blijken in de komende maanden.

Populair Nieuws

Laatste Reacties