Fikse Assassin's Creed Valhalla patch brengt geliefde feature terug

  Vandaag is het weer tijd voor een grote, nieuwe update voor Assassin's Creed Valhalla. De update brengt de open world game naar versie 1.2.0 en brengt een scala aan nieuwe features met zich mee, waaronder het aankomende Paasfestival "Ostara". Ook krijg je eindelijk de mogelijkheid om het uiterlijk van gear naar hartenlust aan te passen.

  Met Assassin's Creed Valhalla's 1.2.0 update wordt eindelijk de optie toegevoegd om je kleding aan te passen. Dit kun je in Ravensthorpe doen als je naar Gunnar, de blacksmith gaat. Hij past de look van je gear aan naar hartenlust, maar vraagt hier wel 50 silver voor per keer dat je iets wil aanpassen. Zorg er dus voor dat je zakken gevuld zijn.

  De mogelijkheid om je kleding aan te passen wordt al maandenlang aangevraagd bij ontwikkelaar Ubisoft. De feature werd in 2018 met de release van Assassin's Creed Odyssey post-lancering toegevoegd en werd al snel een favoriet onder de spelers. Dat de feature ontbrak bij de lancering van Valhalla kwam dan ook als vervelend nieuws. Nu, bijna een half jaar later, is de feature eindelijk ook te vinden in de open world viking-titel.

  Assassin's Creed Valhalla patch brengt ook een nieuw festival

  Naast de terugkeer van de Transmog feature wordt nog een andere toevoeging gedaan aan de game. Voorbereidingen voor het aankomende Ostara Festival worden gemaakt. Dit festival wordt in-game gehouden tussen 18 maart en 8 april. Andere features waar je wel direct iets aan hebt, richten zich meer op de gameplay.

  Zo kun je van de nieuwe Close Camera"-optie gebruikmaken. Hierdoor hangt de camera een stukje dichterbij Eivor, al wordt de afstand tijdens gevechten wel weer een stukje groter. Ook zijn er een aantal nieuwe skills te vinden. Deze zijn als volgt:

   • Fearless Leaper - Wanneer je deze skill activeert wordt een groter gebied met een aanvallende sprong aangepakt.
   • Raven’s Loot - Je raaf raapt de loot op van vijanden die je vanaf een afstand neerschiet.
   • Loot Food - Eivor heeft nu een grotere kans om vijanden automatisch te looten.

  De nieuwe Assassin's Creed Valhalla patch komt vandaag uit, dus is het tijd om te downloaden. De update neemt ongeveer 15 GB in beslag.

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.