Update - Release Outriders op Xbox Game Pass officieel bevestigd

  Eigenaren van de Xbox Game Pass kunnen hun geluk niet op. Afgelopen week is er namelijk een hele berg aan Bethesda games toegevoegd op de dienst en mogelijk komt nu ook Outriders naar de Xbox Game Pass toe.

  Update - Komst Outriders op Xbox Game Pass officieel bevestigd

  Microsoft heeft spelers niet lang in spanning gelaten na de tease op het Twitter-kanaal. In een blogpost heeft Microsoft nu officieel bevestigd dat Outriders op de dag van release, 1 april om precies te zijn, naar de Xbox Game Pass komt. En het bedrijf is je ook al voor met die ene vraag: nee, het is geen 1 april-grap!

  Origineel bericht

  De Xbox Game Pass is één van de beste wapens in het arsenaal van Microsoft in het gevecht tegen Sony. De dienst wordt namelijk meer dan eens ‘het Netflix van games’ genoemd en heel vergezocht is dat niet. Voor een maandelijks bedrag krijg je namelijk een enorme bibliotheek aan games om te spelen. Daar zijn een paar dagen geleden bovendien nog eens twintig Bethesda games aan toegevoegd, nadat de uitgever en ontwikkelaar vorige week officieel onderdeel van Microsoft is geworden.

  Daar houdt het niet bij op. Het Twitter-kanaal van de Xbox Game Pass heeft namelijk weer een ‘mail’ van Melissa McGamepass gedeeld. In het bericht is te lezen dat er nog een game bijkomt, die niks te maken heeft met de andere aankondiging over de Bethesda games. De kans is groot dat de nieuwe game Outriders is, aangezien de mail wordt afgesloten met “Has anyone else noticed a mysterious signal appearing in the distance lately or am I the anomaly in this situation?” In Outriders krijg je speciale krachten dankzij een anomaly, wat vrijwel een bevestiging is voor nieuwe game van People Can Fly op de Xbox Game Pass.

  Outriders gaat de concurrentie aan met Destiny en The Division

  Het landschap van looters shooters is al vrij gevuld, met populaire titels als Destiny 2, The Division 2 en Warframe. Outriders gooit het alleen over een heel andere boeg, door een volledige campagne met verhaal aan te bieden, gameplay die meer draait om de speciale krachten van de verschillende classes en alle content vanaf dag één. Outriders is namelijk geen Games as a Service-titel. People Can Fly probeert daarmee niet in de valkuil van veel andere looter shooters te vallen.

  Na een paar maanden uitstel staat Outriders gepland voor een release op 1 april op PC, Google Stadia, PlayStation 4 en 5, Xbox One en de Xbox Series S en X.

  Dit bericht is op 16 maart 2021 bijgewerkt.

  Outriders

  Verkijgbaar vanaf 1 april 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.