The Elder Scrolls 6 locatie mogelijk verklapt in Starfield reveal trailer

News
maandag, 14 juni 2021 om 9:30
whatsapp image 2021 06 13 at 190642f1623604236
De show van Microsoft op E3 2021 zat volgepakt met toffe games aan aankondigingen, maar het begon allemaal met de Starfield reveal trailer. In de video lijkt nu mogelijk ook The Elder Scrolls 6 locatie te zijn verklapt door Bethesda.
De eerste trailer van Starfield die werd getoond op E3 2021 beloofde niet alleen veel moois voor de fans, het gaf ook nog eens de releasedatum prijs op een slimme manier. Nu de gemoederen een beetje zijn bedaard na de goedgevulde Xbox showcase, is de trailer van Starfield wat beter geanalyseerd en daar is iets opvallends aangetroffen.
Een fan met erg goede ogen heeft de trailer namelijk meermaals afgespeurd en is een ets tegengekomen toen hij de knoppen op het controlepaneel probeerde te lezen. Zijn bevindingen heeft hij op Reddit gedeeld. Liefhebbers van de de Elder Scrolls franchise zullen in de ets al snel Hammerfell en High Rock herkennen, een regio in het noordwesten van Tamriel.
Dit is toevallig de locatie waar al langere tijd van wordt gedacht waar The Elder Scrolls 6 zich zal afspelen. Het lijkt dan ook een grote hint van Bethesda te zijn dat het ook daadwerkelijk zo is.

Wat betekent deze locatie voor The Elder Scrolls 6?

Als spelers echt Hammerfell en High Rock mogen verkennen in The Elder Scrolls 6, dan zal dat waarschijnlijk twee dingen betekenen. Ten eerste zal het dan de grootste wereld voor een Elder Scrolls game tot nu toe zijn en ten tweede zal de locatie enorm divers worden. Hammerfell, het thuisland van de Redguards, bestaat namelijk voor een groot gedeelte uit de Alik’r Desert, terwijl High Rock juist een ecosysteem heeft dat is gevuld met bossen en bergen.

Populair Nieuws