Skyrim mod maker werkt aan eigen game Enderal

  Het Duitse ontwikkelaarsteam SureAI gaat een eigen game maken. Dit geven ze aan in een patchnotes van hun The Elder Scrolls mod ‘Enderal’. SureAI maakt al jarenlang enorm veel extra spelmogelijkheden voor de Bethesda gameseries The Elder Scrolls en Fallout. Nu zullen ze dus een heel ander project starten, namelijk een eigen game.

  In de patchnotes vertellen ze ons dat dit de laatste zal zijn voor hun Skyrim mod Enderal. Ze hebben namelijk een stuk minder tijd om hieraan te werken de komende tijd vanwege een nieuw commercieel project waar zij aan werken. Ze hopen hun werk later dit jaar officieel aan te kondigen.

  Nog niet veel bekend

  Er is dus nog vrijwel niets bekend over dit aankomende project van SureAI, dus wat we precies kunnen verwachten valt nog niet te zeggen. Wel weten we dat SureAI in de laatste jaren enorme bijdrage heeft geleverd aan de Bethesda gamereeksen. Een eigen game zou dus nog wel eens een groot succes kunnen gaan worden.

  Enderal

  Enderal: The Shards of Order is al jaren één van de grootste Skyrim mods. Voor velen zal het dus jammer zijn dat dit project tot zijn einde komt. Hoewel de mod nog wel gewoon speelbaar zal zijn, zullen er geen nieuwe updates meer uitkomen.

  Bij deze laatste update, die automatisch gedownload zal worden als je de mod al hebt, heeft SureAI de laatste problemen nog even gefikst. Een aantal bugs zijn eruit gehaald en er zijn geluidsproblemen opgelost. Je kan hier de patchnotes lezen.

  Wat verwachten jullie van de eigen game van SureAI? Denken jullie dat dit een succes gaat worden?

  The Elder Scrolls V: Skyrim

  Verkijgbaar vanaf 11 november 2011

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.