Terugkeer Gina Carano in The Mandalorian toch mogelijk?

News
donderdag, 06 mei 2021 om 10:30
huc2 008072 r f8683113f1614762274
Het leek eigenlijk een beetje hopeloos met alle petities en acties op social media, maar Disney is misschien toch een beetje aan het wankelen gebracht. De mediagigant is namelijk naar verluidt toch een terugkeer voor Gina Carano in The Mandalorian aan het overwegen.
Niet veel mensen hadden het verwacht, maar een terugkeer voor Gina Carano in The Mandalorian en andere spin-offs in het universum lijkt toch mogelijk. De actrice was natuurlijk eerder dit jaar ontslagen bij Disney vanwege controversiële uitingen op social media. Toch wordt er volgens vele fans een dubbele standaard gehanteerd en vonden de fans het compleet onterecht dat Carano was ontslagen. Daarom zijn er de afgelopen maanden ook een grote hoeveelheid petities gestart om Gina Carano terug te krijgen naar de populaire Star Wars-serie.
Disney had in de tussentijd wel een paar keer laten weten dat Carano nooit terug zou keren naar The Mandalorian, maar de mediagigant lijkt nu toch een andere koers te varen. Volgens Youtuber Overlord DVD heeft hij van een aantal agenten in Hollywood gehoord dat Carano in gesprek is met Disney over een mogelijke terugkeer. Toch lijkt het niet heel waarschijnlijk dat een daadwerkelijke terugkeer van Gina Carano in The Mandalorian gaat plaatsvinden, want Carano is nou ook niet echt heel tevreden geweest met haar ontslag.

Terugkeer Gina Carano in The Mandalorian onwaarschijnlijk

Laten we trouwens wel even realistisch wezen over dit gerucht. Een terugkeer voor Gina Carano in The Mandalorian lijkt ontzettend onwaarschijnlijk. Niet alleen vanwege de eerdere uitingen van Disney omtrent de zaak, maar ook omdat Carano zich beledigd en weggepest voelde. Het lijkt niet zo waarschijnlijk dat de actrice die de rol vertolkte van Cara Dune om die reden ooit terug zou willen keren naar een serie van de mediagigant, maar het zou ook zomaar wel kunnen, want wie wil nou niet een belangrijke rol spelen in het Star Wars universum?