Fans zijn petitie voor Gina Carano begonnen voor terugkeer in The Mandalorian

News
dinsdag, 16 februari 2021 om 10:00
Liefhebbers van The Mandalorian moeten voor het volgende seizoen afscheid nemen van één van de meest geliefde personages. Actrice Gina Carano is namelijk ontslagen door LucasFilm door controversiële uitspraken op social media. Fans zijn nu een petitie gestart om de actrice terug in de serie te krijgen.
Disney+ heeft nog niet extreem veel unieke content, maar de originele series en films die de streamingdienst biedt zijn wel van hoge kwaliteit. Zo is de Marvel serie WandaVision enorm populair en daarvoor was het al The Mandalorian die de kijkers naar het platform trok. Fans van de serie moeten al afscheid nemen van een extreem populair personage, maar daar komt er nu nog eentje bij.
Vorige week heeft LucasFilm namelijk Gina Carano plotseling ontslagen. Het ontslag volgde nadat de actrice een uitspraak deed over de manier waarop conservatieven in de Verenigde Staten worden behandeld. Carano maakte daarbij de vergelijking met de Jodenvervolging tijdens de Tweede Wereldoorlog. De uitspraak zorgde niet alleen voor haar ontslag, maar maakte ook veel los op social media.

Komt Gina Carano terug in The Mandalorian?

Toch kan Gina Carano ook rekenen op steun. Zo zijn fans nu een petitie gestart om de actrice terug in The Mandalorian te krijgen. In de beschrijving claimt degene die de petitie is begonnen dat bekendheden niet ontslagen moeten worden vanwege hun politieke voorkeuren. Op het moment van schrijven heeft de petitie al ruim 35,000 handtekeningen gekregen. Of de oproep ook effect gaat hebben, dat moet nog blijken.
Als Gina Carano niet meer de rol van Cara Dune dan zal LucasFilm voor een moeilijke keuze staan. Enerzijds kunnen ze Dune niet meer in de serie terug laten komen, maar anderzijds kunnen ze ook een andere actrice de rol laten spelen.

Populair Nieuws