Gina Carano voelt zich weggepest door Disney

News
woensdag, 24 februari 2021 om 11:30
the mandalorian seizoen 2 trailerf1623829051
Tijdens een interview met Ben Shapiro vertelt Gina Carano over haar ervaring met Disney en hoe ze zich voelt gepest door het miljardenbedrijf. De actrice zou weggepest zijn en niet de enige zijn die onder pesterijen van Disney lijdt.
Na een aantal opmerkelijke berichten op Instagram, waarin ze een vergelijking maakt met hoe Joden vroeger behandeld werden en Republikeinen nu behandeld worden, is Gina Carano door Lucasfilm en haar management ontslagen, waardoor ze de rol van Cara Dune in The Mandalorian niet meer kan spelen.
Carano beweert tegenover Deadline dat ze anders behandeld werd door Disney en Lucasfilm en zelfs gepest is door beide bedrijven, omdat ze andere politieke gedachten heeft. Ze zegt dat ze haar constant in de gaten hielden, omdat ze een Republikeinse ideologie heeft. Ze zegt dat de rest van de cast van The Mandalorian van alles konden zeggen zonder dat er raar opgekeken werd. Verder meldt Carano dat zij niet de enige is die in de gaten gehouden werd door de bedrijven. Ze vertelt niet welke castleden nog meer gepest worden, gezien ze het niemand moeilijk wil maken.

Ontslag

Ook zegt Carano dat dit bij meerdere mensen gebeurd is, dat zij weggepest zijn door Disney. Gina beweert dat het bedrijf het pestgedrag duidelijk maakt via hun medewerkers. Ze zag dat het een kwestie van tijd was voordat ze ontslagen zou worden. Ook beweert ze dat Disney een geschiedenis vol leugens heeft en dat, wat gebeurd is met haar, bij veel mensen ook gebeurd is.
Tijdens het interview met Ben Shapiro zei Gina dat ze haar ontslag bij The Mandalorian te horen heeft gekregen via social media. Uiteindelijk kreeg ze ‘per ongeluk’ een e-mail, waarin haar ontslag beschreven stond. Hierdoor beweert ze dat Disney wist dat Carano te horen zou krijgen via sociale media dat ze ontslagen was.

Cara Dune

Seizoen 2 van The Mandalorian is net afgelopen en er is een plek vrijgekomen in de rol van Cara Dune. Of deze rol gaat verdwijnen of iemand anders de rol op zich gaat nemen is nog niet bekend. Inmiddels zijn fans een petitie gestart om haar terug te krijgen in de serie, maar of dat gaat lukken is nog maar de vraag.
Ben jij het eens met de overtuigingen van Gina Carano of gaat ze nu te ver? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws