The Mandalorian-actrice Carano ontslagen vanwege uitingen social media

News
donderdag, 11 februari 2021 om 10:00
Gina Carano, de actrice die we beter kennen als Cara Dune uit The Mandalorian, is ontslagen vanwege uitingen die ze gedaan heeft op social media. Niet alleen door Lucasfilms, maar ook door haar management.
Het is niet de eerste keer dat we wat horen over het social media gedrag van de voormalige MMA-vechter Gina Carano. Zeker het laatste jaar is ze regelmatig in de spotlight beland, niet alleen door haar rol als Cara Dune in The Mandalorian, maar door haar misleidende uitspraken over het coronavirus of haar overtuigingen met betrekking tot verkiezingsfraude in de Verenigde Staten. Nu heeft ze een vergelijking getrokken tussen de manier waarop Republikeinen tegenwoordig behandeld worden en de manier waarop Joden gedurende de Tweede Wereldoorlog behandeld werden.
Voor veel mensen toch de laatste druppel in haar gedrag op social media. Lucasfilms en haar managementbureau UTA dachten er hetzelfde over en hebben haar een paar uurtjes later ontslagen. Gina Carano zal dus op zoek moeten gaan naar ander werk dan haar rol van Cara Dune in The Mandalorian. Op social media is er in ieder geval veel vreugde te vinden dat Gina Carano ontslagen is vanwege haar uitspraken.

Bijval

Toch krijgt Gina Carano een beetje bijval van een paar mensen die juist zeggen dat ze nu het slachtoffer is geworden van wat de actrice probeerde aan te kaarten. Deze mensen beargumenteren dan vooral dat het Gina Carano ging om het bespreekbaar maken van de verschillen tussen mensen in plaats van elkaar gelijk de hersen in te willen slaan of, zoals in dit geval, zorgen dat iemand ontslagen wordt.
Nu Gina Carano ontslagen is vanwege haar uitingen op social media weten we in ieder geval zeker dat we Cara Dune niet meer terug gaan zien in het volgende seizoen van The Mandalorian. Jammer, want ze was toch wel een geliefd karakter. Of het karakter door iemand anders gespeeld gaat worden in The Mandalorian is ook nog een optie, maar het lijkt waarschijnlijker dat Cara Dune simpelweg verdwijnt. De geruchtenmolen zal nu ongetwijfeld gaan draaien dat Gina Carano misschien de storende factor was op de set van The Mandalorian.

Populair Nieuws