Tears of the Kingdom Switch OLED nu met korting te kopen

News
donderdag, 20 juli 2023 om 13:30
tears of the kingdomf1683724951
Ter gelegenheid van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom kwam Nintendo ook met een speciale Switch OLED. Als je die nog niet hebt, denk je misschien dat je de boot hebt gemist. Maar je kunt hem gewoon nog krijgen en nu zelfs met korting.
Een upgrade naar de speciale Tears of the Kingdom Switch zal voor veel Zelda-fans verleidelijk zijn geweest. Maar een nieuwe console kopen doe je natuurlijk niet zomaar als je oude nog werkt. Helemaal als je al een Switch OLED hebt, is een nieuwe niet een makkelijk te rechtvaardigen aankoop, in ieder geval niet zonder korting.
Mocht je deze Switch hebben overgeslagen en daar nu spijt van hebben, dan is hij dus nog gewoon beschikbaar. Bij bol.com gaat hij nu zelfs met wat korting over de toonbank. De prijs zit onder de adviesprijs van Nintendo, terwijl veel winkels er juist nog steeds meer voor vragen.

Tears of the Kingdom is een enorme hit

Tears of the Kingdom zelf valt overigens goed in de smaak bij het publiek. De game is nu twee maanden uit, maar was in een paar dagen al één van de best verkochte Nintendo-games ooit. Ook is de game enorm goed ontvangen.
Spelers lijken voorlopig ook nog niet klaar met de game. Nog regelmatig worden er verborgen features of easter eggs ontdekt. Onlangs schrok een speler bijvoorbeeld na 300 uur speeltijd enorm van een overwachte move van een mini-boss.

Populair Nieuws