Is Tears of the Kingdom de beste game ooit?

News
zaterdag, 13 mei 2023 om 13:30
tears of the kingdom 3f1663165744
Dat Tears of the Kingdom goed ontvangen wordt, is geen verrassing. Voorganger Breath of the Wild werd immers ook alom geprezen, maar nu blijkt Tears of the Kingdom zelfs de hoogst gewaardeerde game ooit op OpenCritic.
Critici strooien met positieve reviews voor Tears of the Kingdom. Sommige media geven de game zelfs een perfecte score. Ook bij XGN zijn we enthousiast: we beloonden de game met een 9.8.

Tears of the Kingdom scoort hoog op OpenCritic en Metacritic

Al deze hoge scores leiden ertoe dat de game op dit moment de hoogst gewaardeerde game ooit is op OpenCritic, met een totale score van 97.223. Ter vergelijking: nummer twee op de site is Super Mario Odyssey met een score van 96.81. Breath of the Wild staat op drie met 95.9. Op vier en vijf staan respectievelijk Red Dead Redemption 2 en Elden Ring.
Op Metacritic daarentegen is Tears of the Kingdom de hoogst gewaardeerde game van het jaar met een score van 96. De game wordt gevolgd door Metroid Prime Remastered (94) op twee en The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition (94) op drie. Ook is Tears of the Kingdom de hoogst gewaardeerde Nintendo Switch-game op het platform.
Als we kijken naar de beste games allertijden staat Tears of the Kingdom momenteel op 36. Breath of the Wild staat op nummer 14, met een score van 97.

Populair Nieuws