‘Team Ninja maakt Final Fantasy spin-off, wordt getoond tijdens E3 2021’

  Geruchten gaan dat ontwikkelaar Team Ninja aan een nieuwe Final Fantasy spin-off werkt die tijdens de E3 2021 officieel wordt aangekondigd. Deze gaat volgens velen een RPG zijn die vergelijkbaar wordt met Nioh en de Souls-games.

  Er gaan een tijdje geruchten rond op sites zoals Reddit en Resetera over de nieuwe Final Fantasy spin-off. Ook dat deze game door Team Ninja wordt aangekondigd tijdens de E3 2021. Fanbyte zegt dat de game misschien de naam Final Fantasy Origin krijgt, dat een PS5 exclusive wordt en wat later uitkomt op de PC.

  Ook gaan er geruchten over de setting van de nieuwe Final Fantasy spin-off, die misschien plaatsvindt rond de originele 1987 Final Fantasy, die uitgebracht werd op de NES. Fanbyte zegt dat er een demo op de planning staat voor de nieuwe actie-RPG genaamd Stranger in Paradise, die voor deze zomer gepland zou staan.

  E3 2021 toont onder andere Final Fantasy spin-off van Team Ninja

  Het grote game-evenement E3 van dit jaar begint 12 juni en gaat tot en met 15 juni door, waar uitgevers de nieuwste titels laten zien, of gameplay tonen van een aantal bestaande titels. Uitgevers zoals Microsoft, Square Enix, Nintendo en nog veel meer zijn aanwezig tijdens dit evenement.

  De geruchten gaan dus ook dat Team Ninja de geheel nieuwe Final Fantasy spin-off gaat aankondigen tijdens de beurs. Toch is dit door zowel uitgever Square Enix als Team Ninja niet bevestigd. Hierdoor moeten we dus tot juni wachten om te weten of dit daadwerkelijk aangekondigd wordt tijdens de E3 2021.

  Final Fantasy XV

  Verkijgbaar vanaf 29 november 2016

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.