Suicide Squad: Kill the Justice League uitgesteld naar 2024

News
vrijdag, 14 april 2023 om 10:30
suicide squad kill the justice league teamf1681459602
De nieuwe game van Rocksteady komt toch niet binnenkort uit. De ontwikkelaar heeft namelijk aangekondigd dat Suicide Squad: Kill the Justice League wordt uitgesteld naar 2024.
Eigenlijk hadden we over iets meer dan een maandje al met Suicide Squad: Kill the Justice League aan de slag gekund. Dat plan gaat nu alleen toch niet door. Via Twitter heeft Rocksteady Studios laten weten dat de release van Suicide Squad: Kill the Justice League wordt uitgesteld naar 2 februari 2024.
Volgens de ontwikkelaar was het een lastige beslissing, maar is de extra tijd nodig om ‘de best mogelijke ervaring voor spelers af te leveren’. Eerder waren er al geruchten dat de release zou worden uitgesteld, vlak nadat de eerste gameplay van Suicide Squad werd getoond. Daar werden ook niet veel spelers enthousiast van.

Drastische verandering voor Suicide Squad?

De journalist die eerder claimde dat de game zou worden uitgesteld, Jason Schreier, zei dat het uitstel alleen was om de game verder te polishen. Er zouden geen grote veranderingen worden gedaan aan het concept. Jez Corden van Windows Central zegt nu dat er wel er een grote aanpassing wordt gedaan.
Hij claimt namelijk dat de verplichting dat je altijd online moet zijn voor Suicide Squad: Kill the Justice League eruit wordt gesloopt. Veel fans waren niet blij met die verplichting, die er waarschijnlijk in zit om te zorgen voor drop in-drop out co-op.

Populair Nieuws