Sony komt eindelijk weer met State of Play deze week

News
woensdag, 22 februari 2023 om 11:00
sony state of play februarif1677059412
PlayStation-gamers hebben er lang op moeten wachten, maar het is eindelijk weer zover: Sony komt deze week met een nieuwe State of Play show!
Sony heeft voor dit jaar een paar toppers op de planning staan, waaronder Marvel’s Spider-Man 2, maar het is niet zo goed gevuld als de afgelopen twee jaar. Spelers kijken dan ook al een tijdje uit naar een nieuwe showcase of State of Play van Sony, waarin mogelijk nieuwe games worden aangekondigd.
Het heeft even geduurd, maar deze week is het eindelijk weer tijd voor een State of Play. Dat heeft Sony aangekondigd via een blogpost. De show wordt uitgezonden op donderdagavond 22:00 Nederlandse tijd. De State of Play is te volgen via de Twitch- en YouTube-kanalen van PlayStation.

Wat gaat de State of Play tonen?

Sony heeft ook alvast verklapt wat spelers kunnen verwachten van de nieuwe show. Zo zullen er nieuwe beelden getoond worden van aankomende games van ‘third-party partners’. Ook zal er aandacht zijn voor de PlayStation VR2, die vandaag gelanceerd wordt. Tijdens de State of Play wordt namelijk een blik geworpen op vijf PSVR 2 games die later dit jaar zullen uitkomen.
Tot slot is er ook goed nieuws voor DC-fans. Er zal namelijk meer dan vijftien minuten aan gameplay getoond worden van Suicide Squad: Kill the Justice League. De nieuwe game van Rocksteady komt uit in mei, maar er is tot nu toe nog geen gameplay van getoond.