Voor Suicide Squad heb je altijd een internetverbinding nodig

News
vrijdag, 24 februari 2023 om 10:30
suicide squad kill the justice leaguef1677230546
Rocksteady en Warner Bros. hebben een FAQ vrijgegeven voor Suicide Squad: Kill the Justice League. Daaruit blijkt dat je altijd een internetverbinding nodig hebt als je de game wil spelen - zelfs in singleplayer.
De Batman Arkham games waren altijd volledig gericht op singleplayer, maar voor Suicide Squad: Kill the Justice League is het duidelijk dat de focus op co-op ligt. Je kan namelijk spelen met de verschillende leden van het team, die elk hun eigen wapens hebben en manier om van punt A naar B te komen in een level.
Door die focus op co-op lijkt er alleen wel een nadeel te zijn voor liefhebbers van singleplayer. Uit de FAQ blijkt namelijk dat je ten alle tijden een internetverbinding nodig hebt om de game te spelen. Woon je op een plek waar je verbinding niet heel stabiel is, dan heb je de kans dat je er om de haverklap uit wordt gegooid.
De reden dat Suicide Squad: Kill the Justice League altijd een internetverbinding nodig heeft, komt waarschijnlijk door de manier waarop co-op is geïmplementeerd in de game. Je kan namelijk op elk moment andere spelers uitnodigen om samen de missies te spelen. Ook ondersteunt Suicide Squad crossplay tussen de verschillende platformen.

Co-op gameplay getoond tijdens State of Play

Het duurt niet heel lang meer voordat Suicide Squad: Kill the Justice League uitkomt. De release staat namelijk gepland voor 26 mei. Er was nog opvallend weinig gameplay getoond, maar daar is gisteravond verandering in gekomen. Tijdens de State of Play werden namelijk co-op beelden getoond van de game, waarin Harley Quinn, King Shark, Deadshot en Captain Boomerang het opnemen tegen The Flash.