'Suicide Squad: Kill the Justice League alweer uitgesteld'

News
vrijdag, 10 maart 2023 om 11:00
suicide squad kill the justice leaguef1677230546
We hebben recent eindelijk de eerste beelden gezien van Suicide Squad: Kill the Justice League. Maar mogelijk moeten fans toch langer wachten op de game, omdat hij naar verluidt opnieuw is uitgesteld.
Rocksteady heeft tot nu toe steeds kwalitatief goede games afgeleverd, waardoor veel fans niet kunnen wachten op de release van Suicide Squad: Kill the Justice League. De releasedatum staat momenteel op 26 mei, nadat hij vorig jaar werd uitgesteld door Warner Bros. Maar mogelijk moeten spelers nog langer wachten.
Volgens Jason Schreider van Bloomberg wordt Suicide Squad: Kill the Justice League namelijk alweer uitgesteld. De reden is om de game meer te polishen voor release en niet om de gameplay drastisch aan te passen.
De laatste tijd is er namelijk veel kritiek geuit door spelers. Zo zou er teveel focus zijn op co-op en moet je altijd online zijn als je de game speelt, zelfs in singleplayer. De eerste beelden tijdens de State of Play werden ook niet bepaald onder luid applaus ontvangen.

Minder concurrentie voor Suicide Squad

Hoe lang Suicide Squad: Kill the Justice League precies wordt uitgesteld is niet bekend, maar het kan mogelijk ook een tactische beslissing zijn van Warner Bros. Met de huidige releasedatum is er namelijk veel concurrentie voor de game.
Rond dezelfde tijd komen namelijk onder andere The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, Diablo IV, Final Fantasy 16, Star Wars Jedi Survivor en Redfall uit. Een release later in het jaar kan mogelijk een goede beslissing zijn voor Suicide Squad.

Populair Nieuws