Hogwarts Legacy toont “zo veel kansen” voor Harry Potter

News
donderdag, 09 maart 2023 om 17:30
hogwarts legacy hippogryphf1675675091
Hogwarts Legacy is ondanks controverse rondom J.K. Rowling een enorm succes geworden. Er zijn enrorm veel exemplaren van de game verkocht in een zeer korte tijd. Dat bewijst dat er nog veel kansen zijn rondom Harry Potter, zo meent een topman van Warner Bros.
De Harry Potter-boeken en -films waren een cultureel fenomeen, maar sinds de release van de laatste Harry Potter-film gaat het wat minder met de franchise. De Fantastic Beasts-films werden bijvoorbeeld een stuk minder ontvangen en waren ook commercieel geen succes. Maar Hogwarts Legacy lijkt het tij te keren.
Gunnar Wiedenfels, Chief Financial Officer van Warner Bros. Discovery ziet dan ook zeker een toekomst in de franchise (via Variety). Volgens hem bewijst het enorme succes van de game 12 jaar na de laatste Harry Potter film dat er nog “zo veel kansen” zijn. Daar begint het bedrijf pas net serieus gebruik van te maken.
Wat voor plannen er precies zijn zegt Wiedenfels niet, maar naar verluidt wordt er flink ingezet op Hogwarts Legacy. Er zou bijvoorbeeld een HBO Max-serie in de maak zijn gebaseerd op de game. Voor uitbreidingen van de game zijn momenteel geen plannen, maar dat kan natuurlijk veranderen.

Komen er nieuwe Harry Potter-films?

Er is ook al meermaals gesproken over de mogelijkheid van nieuwe Harry Potter-films. Dat zouden dan geen spinoffs zijn, maar bijvoorbeeld een nieuwe verfilming van de boeken. Het is alleen de vraag hoe snel dat gaat gebeuren.

Populair Nieuws

Laatste Reacties