GTA 6 tease ging helemaal niet over de game

News
vrijdag, 10 maart 2023 om 11:30
gta 6f1626425209
Onlangs zag het ernaar uit dat we voor het eerst in tijden iets nieuws hoorden over GTA 6. Rapper 50 Cent postte namelijk een afbeelding op Instagram die sterk deed vermoeden dat hij op één of andere manier betrokken was bij de game. Het blijkt alleen dat dat een wat ongelukkig toeval was.
Even zag het ernaar uit dat 50 Cent samenwerkte met Rockstar voor GTA 6. De rapper plaatste op Instagram namelijk een logo van GTA Vice City, met de mededeling dat het groot nieuws was dat hij later zou uitleggen. Aangezien het vrijwel zeker is dat GTA 6 zich in Vice City afspeelt, raakten veel fans aan het speculeren over bijvoorbeeld 50 Cent-muziek in de game.
Dat de post niet veel later verwijderd werd kon daar weinig aan veranderen. Dat kon prima betekenen dat 50 Cent te veel had gezegd en op de vingers was getikt door Rockstar. Wat precies de reden is dat de post werd verwijders is nog altijd niet bekend, maar het lijkt er wel op dat het hele verhaal niets te maken had met GTA.

50 Cent speelt in Vice City serie

Deadline meldt namelijk dat 50 Cent een rol heeft in een nieuwe tv-serie genaamd, jawel, Vice City. Het is een serie die is bedacht door de schrijvers en producers van Transformers: Rise of the Beasts en in ieder geval deels wordt geregisseerd door John Wick-regisseur Chad Stahelski. Hoewel Vice City hier, net als in GTA, verwijst naar Miami, is de serie op geen enkele manier verbonden aan GTA. Dat 50 Cent het project besloot te teasen met GTA-beeldmateriaal lijkt puur toeval.
Dat betekent ook dat er weer net zoveel bekend is over GTA 6 als voor het hele verhaal zich ontvouwde. Tenminste, er is één nieuw gerucht bijgekomen dat wel zeker over de game gaat. Rockstar zou namelijk een release in 2024 op het ook hebben en alle werknemers terug naar kantoor roepen om dat te bewerkstelligen.

Populair Nieuws