Stranger Things makers werken aan nieuwe Stephen King serie

News
maandag, 08 maart 2021 om 13:30
In de loop der jaren zijn er veel boeken uitgebracht door Stephen King. Veel van deze boeken zijn al verfilmd, bijvoorbeeld de wereldberoemde IT films. Nu zijn de makers van Stranger Things, de Duffer Brothers, en Steven Spielberg bezig met een nieuwe Stephen King serie genaamd The Talisman.
Het originele boek, die verfilmd gaat worden door de Duffer Brothers en Steven Spielberg, heet The Talisman. Dit boek gaat over een 12-jarige jongen genaamd Jack Sawyer, die op een missie is om het leven van zijn moeder te redden. Op deze missie is hij op zoek naar de Talisman, die niet alleen het leven van zijn moeder kan redden, maar de hele wereld. Tijdens deze zoektocht kruist hij door de Verenigde Staten, maar ook door een andere fantasiewereld genaamd The Territories.

De nieuwe Stephen king serie

Steven Spielberg kreeg in 1982 de filmrechten voor Stephen Kings The Talisman. Sindsdien spendeerde hij jaren om het om te zetten naar een film, om het verhaal zo goed mogelijk naar voren te halen. Tot op heden is er nog steeds geen verfilming van gekomen. Toch lijkt het erop dat het er snel aan zit te komen. Niet als film deze keer, maar als serie.
De Duffer Brothers, de makers van Stranger Things, gaan de show produceren, samen met Steven Spielbergs Amblin Television en Paramount Television Studios. De serie wordt in samenwerking met Netflix gemaakt en komt uiteindelijk ook op de streamingdienst te staan.
Curtis Gwinn, die samen met de Duffer Brothers meewerkte aan Stranger Things, wordt de schrijver en showrunner van de Stephen King serie.
strangers things 3 releasedatum bekendgemaakt 144459f1615192762

Andere Stephen King projecten

In de loop der jaren hebben we al verschillende verfilmingen van Stephen King's boeken gezien zoals de beroemde IT films en Pet Sematary. Nu zijn er ook, naast The Talisman, andere projecten aan de gang zoals een The Running Man prequel en mogelijk een tweede seizoen van The Outsider.
We kunnen dus veel nieuwe series en films verwachten van Stephen Kings legendarische boeken. Ben jij benieuwd naar The Talisman serie? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws