Release Fast and Furious 9 alweer uitgesteld

News
maandag, 08 maart 2021 om 14:30
fast and furiousf1615206364
Het is ondertussen geen verrassing meer, maar de release van Fast and Furious 9 is voor de zoveelste keer uitgesteld. Net als andere films zoals James Bond: No Time To Die en Godzilla vs Kong, heeft COVID-19 in de planning gespuugd en ervoor gezorgd dat de originele datum verzet moet worden.
Door het coronavirus zijn er al een groot aantal films meerdere keren uitgesteld. De langst afwachtende film is No Time To Die, de laatste James Bond-film met Daniel Craig. In plaats van overstappen naar een streamingdienst, wordt er voor James Bond gewacht op betere tijden. Hoelang dat ook gaat duren.
Gelukkig voor fans van Fast and Furious is de nieuwe datum niet schrikwekkend ver weg in de toekomst. Het is maar met een klein maandje opgeschoven. De nieuwe releasedatum staat nu namelijk op 25 juni. Toch is dit niet gelijk een garantie dat de film tegen die tijd ook écht in de bioscopen draait. Het kan natuurlijk zijn dat er nog meer vertragingen bij komen en we nog langer moeten wachten.

Het einde van Fast and Furious is nabij

De negende film in de ‘hoofdfranchise’ introduceert de jongere broer van Dominic Toretto, Jakob. Die blijkt een flink dodelijke moordernaar te zijn en werkt samen met de oude vijand van Dom, Cipher. De gevaarlijke hacker heeft nog een appeltje te schillen met Dom en niets gaat haar te ver om dat voor elkaar te krijgen.
Na het negende deel van Fast and Furious zal er nog slechts één film uitgebracht worden. Er komen waarschijnlijk wel spin-off films, maar geen vervolg meer in het hoofdverhaal. De tiende film van de reeks wordt volgens Vin Diesel in twee delen uitgebracht. Dit wordt gedaan omdat er nog heel veel verhaal verteld moet worden.

Populair Nieuws