Stranger Things einde al bekend bij Duffer brothers

  Stranger Things is één van Netflix’ meest succesvolle series. Desondanks is het niet de bedoeling dat de serie eindeloos doorgaat. Sterker nog: de Duffer brothers hebben al enige tijd een einde in gedachten.

  Netflix

  Onlangs waren Matt en Ross Duffer, bedenkers, schrijvers en showrunners van Stranger Things te gast in Deadline’s Behind the Lens. De nodige onderwerpen komen voorbij, waaronder de toekomstplannen voor de serie. Daarbij hoort natuurlijk de belangrijke vraag in hoeverre de rest van de serie in kaart is gebracht en of er al een einde gepland staat.

  Volgens de Duffer brothers is het einde van Stranger things al geruime tijd bekend. Hoe lang het gaat duren om daar te komen is nog niet duidelijk, als zijn de broers niet van plan om de de serie langer te laten lopen dan nodig. Matt Duffer vermoedt dat als de Duffers hun enthousiasme voor Stranger Things verliezen, het publiek snel volgt.

  Stranger Things ‘mythologie’

  De seizoenen van Stranger Things worden gemaakt op basis van een volledig uitgedachte mythologie. Deze is al vóór het eerste seizoen door de Duffer brothers opgesteld op aandringen van Netflix. Nieuwe seizoenen van de serie moeten deze mythologie steeds een beetje verder blootleggen totdat het tijd wordt voor het definitieve einde.

  Zowel een ingekorte als een volledige versie van het interview zijn op de website van Deadline te bekijken. De vraag over het einde van Stranger Things wordt na ongeveer 4 minuten en 10 seconden gesteld in de ingekorte versie, bovenaan de pagina. Onderaan staat de volledige versie.

  Het vierde seizoen van Stranger Things is op dit moment in de maak. Wanneer we deze kunnen gaan kijken is nog niet bekend. Maar we weten wel dat er enkele grote gastrollen zullen zijn.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.