Update - Storing bij Call of Duty, Xbox Live en PSN

  Het paasweekend is in volle gang en mensen zijn massaal thuis. Een geweldig moment om te gamen en dat gebeurt dan ook massaal. Helaas levert dit voor sommigen problemen aangezien de servers van Call of Duty, Xbox Live en PSN storingen vertonen.

  Diverse gamingservices hebben momenteel een storing. Sinds 21:00 worden vanuit het hele land storingen gemeld bij betreffende Call of Duty, Xbox Live en PSN. De diverse Call of Duty multiplayer games zijn niet of moeilijk bereikbaar en daardoor kan er dus online gegamed worden. Het vreemde is dat ook de Singleplayer campagne van Call of Duty Modern Warfare niet gespeeld kan worden aangezien deze connectiviteit met de server benodigd heeft. Volgens de website allestoringen.nl zijn de storingen op de Call of Duty servers, PSN en Xbox Live services tegelijk begonnen. Nog niet bekend is of deze problemen met elkaar verband houden. Wel begonnen de storingen op hetzelfde moment. Waar de storing precies aan ligt, is nog onbekend. De kans is groot dat de oorzaak van de storing ligt bij de toegenomen vraag.

  Meer storingen de afgelopen dagen

  De Call of Duty, Xbox Live en PSN storingen staan niet op zichzelf. De afgelopen dagen zijn er meer storingen geweest doordat mensen thuis moeten blijven. Zo kampten internetproviders Ziggo en KPN met een storing en waren er problemen bij Microsoft Teams. Ook Netflix heeft het regelmatig moeilijk.

  Update: het lijkt er op dat het probleem opgelost is. Activision heeft dit via Twitter gemeld.

  Call of Duty: Modern Warfare Remastered

  Verkijgbaar vanaf 27 june 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.