Update - Storing bij Netflix zorgt voor frustratie

  Het paasweekend is in volle gang en mensen zijn massaal thuis. Een geweldig moment om lekker die ene serie te bingewatchen. Dit is te merken bij Netflix, want de streamingdienst kampt momenteel met een storing.

  Netflix

  Netflix heeft momenteel een storing. De streamingdienst is niet of moeilijk bereikbaar en daardoor kan er dus niet gekeken worden naar de content die aangeboden wordt. Volgens de website allestoringen.nl zijn er de afgelopen dagen al wat problemen opgelost door Netflix die met storingen te maken hadden. Bijna elke dag van april is er een storing op de website gemeld die daarna ook weer snel opgelost werd. De storingen komen het meeste voorbij rond 21 uur.

  Vandaag is de storing naar het lijkt het grootst, want vanaf ongeveer 19 uur namen de meldingen op de website ineens enorm toe. Waar de storing precies aan ligt, is nog onbekend. De kans is groot dat de oorzaak van de storing ligt bij de toegenomen vraag.

  Meer storingen de afgelopen dagen

  De Netflix storing is niet een op zichzelf staand probleem. De afgelopen dagen zijn er meer storingen geweest doordat mensen thuis moeten blijven. Zo kampten internetproviders Ziggo en KPN met een storing en waren er problemen bij Microsoft Teams.

  Update: De storing bij Netflix is inmiddels verholpen en er kan weer naar hartelust gestreamd worden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.