‘Starfield release eind dit jaar exclusief op Xbox’

News
donderdag, 29 april 2021 om 10:30
starfieldf1619680858
Volgens insider Rand al Thor kunnen we de Starfield release, de langverwachte game die tijdens de E3 2018 werd aangekondigd, eind dit jaar zien terugkomen exclusief op Xbox-consoles.
Deze gloednieuwe game is een episch ruimteverhaal, waar je Starfield kunt ontdekken. Het wordt op dit moment ontwikkeld door Bethesda Game Studios en is de nieuwste franchise in 25 jaar van de makers van The Elder Scrolls en de Fallout-reeks.
Starfield werd in 2018 aangekondigd door Bethesda tijdens de E3, waar we een korte teaser konden zien van de game. Meer gameplay of trailers dan deze korte teaser hebben we niet kunnen zien.
Bekijk de teaser van de game hieronder:

Starfield release sneller dan verwacht

Alhoewel we niks van gameplay of trailers hebben kunnen zien van de game, lijkt het erop dat we de langverwachte game rond de feestdagen eind dit jaar kunnen bemachtigen. De game zou exclusief uitkomen voor Xbox-consoles en PC. Dit heeft Rand al Thor gemeld tijdens een nieuwe aflevering van de Xbox Two-podcast. Zo zegt Rand al Thor dat hij de informatie heeft gekregen van ‘betrouwbare personen'.
Hij meldt in de podcast dat hij er zeker van is dat de Starfield release eind dit jaar op de Xbox is. Zo zegt Rand al Thor ook dat de makers nu verschillende bugs uit de game halen. Starfield is exclusief voor de Xbox omdat het ontwikkelt wordt door Bethesda, die sinds kort onderdeel is van Microsoft en dus behoort tot de Xbox-consoles.
Of de Starfield release werkelijk eind dit jaar uitkomt is niet zeker. Maar als we de woorden mogen geloven van Rand al Thor, kunnen we ons er wel alvast op voorbereiden.