Nieuwe Starfield details onthuld door Todd Howard

  In een interview met Todd Howard tijdens het Brighton Digital-event zijn er details onthuld van onder andere Starfield, de nieuwe game die in productie is bij Bethesda. Howard maakt ook een klein detail bekend over The Elder Scrolls: VI.

  Starfield wordt singleplayer only

  In het interview met Todd Howard wordt er een klein boekje open gedaan over Starfield. Zo vertelt Todd Howard dat Starfield compleet singleplayer zal gaan worden. Er zullen geen multiplayer-ascpecten te zien zijn in de game.

  Ook zal er een nieuwe technologie gebruikt worden, genaamd Procedural generation. Hiermee is het mogelijk om gigantische landschappen te renderen, groter dan dat we tot nu toe hebben gezien. Dit zal geen tool worden om willekeurige werelden te gaan genereren, zoals in No Man's Sky. Deze technologie gaat ook gebruikt worden in The Elder Scrolls: VI.

  The Elder Scrolls VI en Starfield in hetzelfde schuitje

  Naast een nieuwe engine voor het bouwen van werelden gaat er nog veel meer op de schop. Bij zowel Starfield als The Elder Scrolls: VI wordt er een upgrade gedaan op het gebied van renderen, animatie, AI en het uitbreiden van omgevingen. Dit zijn kleine details, waar je als consument niet veel van zal gaan zien, maar de woorden beloven een gigantische wereld met prachtige graphics voor beide titels.

  Wanneer de Starfield release is wil Todd Howard niet over praten. Door alles wat er aan de hand is tegenwoordig is het gewoonweg niet te zeggen of een game op tijd uit zal komen. Howard wil hiermee het Cyberpunk 2077-debacle voorkomen met Starfield. Starfield en TES: VI zullen beide beschikbaar zijn via Game Pass vanaf de dag van release.

  Starfield

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.