Bethesda game Deathloop weer uitgesteld

  Het is de zoveelste game die in 2021 wordt uitgesteld, maar Deathloop moet nog wel dit jaar in september uitkomen. De Bethesda game kampt in de ontwikkeling blijkbaar toch met wat Coronaproblemen.

  De langverwachte Bethesda game Deathloop is weer uitgesteld, dat laat ontwikkelaar Arkane Studios via Twitter weten. Het is helaas de zoveelste game die dit jaar al uitgesteld is, maar volgens Arkane mogen we Deathloop nog steeds dit jaar verwachten in september. Dat is gelukkig niet heel lang wachten op de nieuwe Bethesda game die we eigenlijk toch wel zo snel mogelijk willen spelen.

  Volgens Arkane is het vooral vanuit gezondheidsoverwegingen dat Deathloop nu uitgesteld wordt. De Coronacrisis maakt het dus toch lastig om games te maken als je niet bij elkaar kan zitten en het is dan ook wel begrijpelijk dat Arkane de Bethesda game uitstelt om gewoon gezond en veilig te blijven. Daarbij zegt Arkane ook dat dit nodig is om ook de kwaliteit van Deathloop te garanderen. Toch wel fijn dat iemand wat geleerd heeft van Cyberpunk 2077.

  Deathloop weer uitgesteld

  Het is wel jammer dat Deathloop weer uitgesteld is, maar de redenen die Arkane Studios geeft zijn best logisch. We willen namelijk allemaal toch dat de game naar behoren speelt en dat we een goede ervaring krijgen. De nieuwe releasedatum is in ieder geval op 14 september, laten we hopen dat de Bethesda game dan echt uitkomt.

  Misschien wordt 2021 toch een matig gamejaar als alles maar uitgesteld wordt. Tot nu toe zijn er in ieder geval al flink wat games die dit jaar niet eens meer gaan halen.

  Deathloop

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.