Gouden Wii van Queen Elizabeth II van Engeland te koop voor flink bedrag

News
donderdag, 29 april 2021 om 10:00
h2x1 nintendowii support no logof1619174902
Heb je altijd een gouden Wii of een object wat ooit van Queen Elizabeth II van Engeland is geweest willen hebben? Dan is er goed nieuws voor jou, de gouden Wii van Queen Elizabeth II van Engeland staat namelijk te koop op Ebay, maar je moet er wel een flink bedrag voor neertellen.
Waarom krijgen koninklijke familie's toch alle leuke speeltjes en doen ze er vervolgens niks bijzonders mee. De gouden Wii van Queen Elizabeth II van Engeland staat nu te koop op Ebay en dat is toch wel een beetje bizar. Nou is het niet de koningin zelf die de oude console van Nintendo verkoopt, maar iemand genaamd Donny Fillerup, die de console in 2017 met een beetje mazzel wist te bemachtigen. Na een kleine vier jaar vond Donny het toch maar tijd om de gouden Wii van Queen Elizabeth II van Engeland te verkopen en dus is het apparaat nu op Ebay te vinden.
Die verkoopt hij dan ook voor een flink bedrag, het is natuurlijk wel een stukje geschiedenis en het is een Nintendo Wii gemaakt van 24 karaat goud, wat ook wel wat geld waard is. Misschien dat 'flink bedrag' ook nog een beetje een simpele uitspraak is, want de gouden Wii van Queen Elizabeth II van Engeland moet een schamele 300.000 dollar kosten. Nou vind je dat misschien een beetje veel voor een Wii, maar volgens enkele kenners zou het apparaat nog veel meer geld waard kunnen zijn. Donny geeft zelf aan dat hij dit een redelijke prijs vindt en dat hij het geld gaat gebruiken voor de koop van een huis.

Gouden Wii van Queen Elizabeth II van Engeland

Nou vraag je jezelf misschien af waarom Queen Elizabeth II van Engeland in eerste instantie al een gouden Wii had, nou, daar zit wel een verhaal achter. De koningin van Engeland had de console gekregen van THQ in 2009 ter promotie van een familiespel, de koningin hoefde er dus geen flink bedrag voor neer te tellen. Ineens is het ook niet zo heel gek dat THQ aan het einde van 2012 failliet ging, maar het was in ieder geval een leuke stunt. Queen Elizabeth II van Engeland heeft de gouden Wii uiteindelijk nooit gezien, laat staan dat ze ermee gespeeld heeft, maar officieel was de console wel haar eigendom en dat is blijkbaar toch wat waard.

Populair Nieuws