The Elder Scrolls VI en Starfield release geteased door Bethesda

  Tijdens de E3 persconferentie kwam Bethesda dan eindelijk met het langverwachte nieuws. Of ja, nieuws, we wisten het allemaal stiekem al. Bethesda heeft toch nog even de The Elder Scrolls VI en Starfield release geteased.

  Al een hele tijd loopt Bethesda met een nieuwe ip op zak, waarvan de naam telkens opnieuw vastgelegd werd: Starfield. Nu is Starfield dan eindelijk uit de doeken gedaan middels een teaser trailer. Helemaal aan het einde van de persconferentie kregen we nog even een kort filmpje te zien, waarin een planeet opdoemde.

  Even later kwam er ook een satelliet in beeld, gevolgd door het logo van Starfield. Het is nu eens en voor altijd duidelijk: Starfield komt eraan en het belooft een ruimte game te worden. Naast de teaser is er nog niks bekend over de game, maar het was niet de enige teaser die we aan het einde van de show kregen.

  Starfield en The Elder Scrolls VI teasers genoeg voor een hype

  Want ook The Elder Scrolls VI is geteased door Bethesda. En eigenlijk is dit op precies dezelfde manier gedaan als bij Starfield. Dusdanig dat je er maar weinig mee kunt, maar genoeg om een wereldwijde hype te starten. In het geval van The Elder Scrolls VI zagen we een landschap waarover we leken te vliegen. Vervolgens kwam het logo in beeld en was de teaser ten einde.

  Lees alles over de E3 persconferenties op onze speciale E3 2018 pagina. Daar hebben we al het nieuws rondom de E3 voor je op een rijtje gezet!

  Starfield

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.