Epic Games geeft weer een nieuwe gratis game weg!

News
vrijdag, 21 januari 2022 om 10:30
epic gamesf1645113725
Het is weer donderdag geweest en dus is er weer een gratis game in de Epic Store verschenen. Deze week is dat Relicta. Ook is de gratis game voor volgende week alvast bekendgemaakt.
Epic Games blijft gratis games uitdelen. Ook deze week mogen we weer een leuke game in onze biobliotheek bijschrijven. Deze week is dat de game Relicta, een first-person puzzelspel, waarbij de zwaartekracht een grote rol speelt. Je speelt de rol van een wetenschapper diep in een maanbasis en in kraters, waar je de wetten van de zwaartekracht en magnetisme moet inzetten om fysieke puzzels op te lossen. Voor wie wil bevat de game een intrigerend verhaal over de politiek in de 22e eeuw.

Relicta gratis in de Epic Games Store

Wie de gratis games in de Epic Store regelmatig claimt heeft inmiddels een behoorlijke verzameling games weten te vergaren. Al ruim twee jaar maakt Epic Games wekelijks minimaal één game gratis beschikbaar. Deze games zijn, in tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PS Plus, Games with Gold of Humble Choice helemaal gratis en blijven zonder enige abonnementsvorm van jou.

Epic Games houdt het niet bij Relicta, ook de nieuwe game van volgende week is alvast bekendgemaakt. Vanaf volgende week donderdag mogen we de de mecharrior in ons naar boven halen, dan schotelt Epic Games ons Daemon x Maxchina voor!

Let op, je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17:00 en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.

Populair Nieuws