Squid Game seizoen 2 is bevestigd door de maker

News
dinsdag, 09 november 2021 om 17:30
squidgame season1 episode1 00 44 44 16 minf1634290407
Het tweede seizoen van Squid Game is eindelijk bevestigd. Hwang Dong-hyuk, de maker van de serie heeft dit bekendgemaakt in een interview.
Hwang Dong-hyuk, de maker en bedenker van Squid Game, heeft bekendgemaakt dat de Netflix serie een tweede seizoen krijgt. De regisseur en schrijver sprak deze week met Associated Press over het streamingsplatform. De CEO van Netflix voorspelde eerder al dat Squid game de grootste serie in de geschiedenis van Netflix al worden, en dat is gelukt. Eerder gaf Dong-Hyuk aan dat er nog geen concrete plannen waren voor een seizoen twee, maar nu blijkt een nieuw seizoen dus wel te komen.

Seong Gi-Hun keert terug in Squid Game

In het tweede seizoen zal Seong Gi-Hun in ieder geval weer terugkeren, oftewel nummer 456. Dong-hyuk had al meerdere plannen bedacht voor een tweede seizoen. Er is een mogelijkheid is dat Gi-hun wraak zal nemen op de mensen achter het spel. Of dit ook echt gaat gebeuren in seizoen 2 is nog niet bekend.
Verder zijn nog geen details bekend over het tweede seizoen van Squid Game. Wanneer het tweede seizoen op Netflix zal verschijnen is ook nog niet bekend.