Krijgt Netflix-hit Squid Game een vervolg?

News
dinsdag, 05 oktober 2021 om 8:00
squidgame unit 104 1570f1638354373
Wie heeft er niet van Squid Game gehoord? De nieuwe hitserie op Netflix verovert de wereld. Het zou daarom niet vreemd zijn als er een vervolg op de serie zou komen. De regisseur van de show, Hwang Dong-hyuk, sprak met The Times over de serie. Het ging daarbij ook over een mogelijk vervolg op de show.
Squid Game is een groot succes voor Netflix. Het was eigenlijk de bedoeling dat de serie maar één seizoen zou krijgen. De regisseur was dan ook niet van plan om terug te keren. Wegens het wereldwijde succes van de show - Squid Game is nu de best presterende show van Netflix - is de regisseur nu van gedachten veranderd.
Tegenover The Times vertelde Hwang Dong-hyuk waar het vervolg op Squid Game misschien over zou kunnen gaan. Hij zei dat als er een vervolg komt, hij de focus op de problemen met de politie wilde leggen. Hwang wil het niet alleen hebben over de problemen in Zuid-Korea, maar ook problemen die hij wereldwijd ziet.

Kan er een seizoen 2 komen?

De regisseur legt uit dat hij wel had gedacht aan een paar mogelijkheden om de show te vervolgen. Daarom heeft de serie op dit moment ook een open einde. Het zou logisch lijken als de show dus daarop verder gaat, maar de regisseur heeft een ander plan.
Hwang Dong-hyuk heeft in het gesprek met The Times één van de mogelijkheden van een vervolg naar buiten gebracht. In een volgend seizoen zou de focus kunnen gaan liggen op The Frontman, de man met het zwarte masker. Hij is een oud politieman en dat verhaal kan verder worden uitgelicht.

Populair Nieuws