Squid Game-maker heeft al allerlei ideeën voor seizoen 2

News
donderdag, 14 oktober 2021 om 16:00
squidgame season1 episode1 00 44 44 16 minf1634290407
Vanaf nu is Squid Game officieel de meest bekeken Netflix serie ooit. In een tijd van 25 dagen is de serie al bekeken door 111 miljoen Netflix-abonnees. Squid Game-maker Hwang Dong-Hyunk heeft besproken wat er mogelijk kan gaan gebeuren in seizoen 2 (als die komt).
Hwang Dong-Hyunk, de Squid Game-maker sprak met The Hollywood Reporter en gaf aan wat hij wil verkennen in een mogelijk tweede seizoen van de populaire K-drama.
Hwang vertelde ook dat er een mogelijkheid is dat het over Gi-hun gaat, die in seizoen 1 de hoofdrol had. Aan het einde van seizoen 1 besloot hij niet in een vliegtuig te stappen en kan hij terugkeren om wraak te nemen.
Als laatste is het verhaal van de recruiter die ddakji met Gi-hun speelde, een mogelijkheid om terug te zien in seizoen 2, want wat weten we nou over hem? Hoe is hij in deze business gekomen?
Er zijn dus genoeg mogelijkheden over de focus van seizoen 2 van de Squid Game. Hwang gaf aan dat het schrijven van seizoen twee wel makkelijker zal zijn dan het eerste, doordat er zoveel fans zijn kan hij veel ideeën opdoen van de fans.

Populair Nieuws