Haal F1 22 nu al met korting bij Game Mania!

News
maandag, 13 juni 2022 om 16:00
f1 22 racef1650554186
Nog even en dan kunnen we weer aan de slag met de nieuwste F1 game. F1 22 verschijnt namelijk op 1 juli. Als je die game graag wil spelen, maar er misschien niet het geld voor hebt, is er goed nieuws. Je kunt hem nu namelijk spotgoedkoop scoren bij Game Mania.
Net als in voorgaande jaren komt er ook dit seizoen weer een officiële game bij de Formule 1. Ondanks dat het seizoen nu al een tijdje bezig is, moet de game nog verschijnen. Maar dat weerhoudt Game Mania er niet van om hem nu al met korting aan te bieden.

Inruilactie voor F1 22

Het lag misschien al voor de hand, maar het gaat hier om een inruilactie. Je kunt de PS4- of Xbox One-versie van de game krijgen voor maar 25 euro als je twee games voor die platforms inlevert. De PS5-versie van de game is voor 50 euro te krijgen als je één PS5 game inlevert.
Je kunt niet zomaar elke game die je niet meer hoef inleveren. De waarde moet wel een beetje overeenkomen met de korting die je er voor terugkrijgt. Je kunt hier bekijken welke games je kunt inleveren voor de PS4- of Xbox One-versie. Wat je kunt inruilen voor de PS5-versie vind je hier.
Mocht je eerst nog meer willen weten over de game, dan kun je alles wat je over F1 22 moet weten hier lezen. Als jij voor het eerst de Formule 1 volgt en wil weten of je als nieuwkomer ook in F1 22 kunt stappen, hebben we hier beschreven hoe F1 22 voor iedereen toegankelijk is. Voor een indruk van de game kun je onze preview lezen.