Spider-Man No Way Home komt naar HBO Max in Europa

News
donderdag, 10 februari 2022 om 17:30
2021 08 27 spider man 2f1664956726
Goed nieuws voor fans van Spider-Man. Dankzij een deal tussen Sony en WarnerMedia zal Spider-Man No Way Home namelijk naar Europa komen op de streamingdienst HBO Max.
De bekende film Spider Man No Way Home komt naar HBO Max. Sony Pictures Television en WarnerMedia hebben namelijk hun contentdeal verlengd, zo meldt Deadline. Door het verlengen van de samenwerking zullen films zoals Spider Man No Way Home en Ghostbusters: Afterlife naar HBO Max komen. De deal gaat momenteel nog alleen om Oost-Europa, maar kan leuke dingen beloven voor HBO Max in Nederland. De streamingdienst verschijnt namelijk binnenkort ook in Nederland.
De feal zal nu vooral veel verschil gaan maken voor landen zoals Polen, Hongarije, Bulgarije, Montenegro en meer. Niet alleen Spider Man: No Way Home en Ghostbusters: Afterlife zullen onderdeel maken van de deal. Grote blockbusters zoals Venom: Let There Be Carnage, Uncharted en Mobius maken ook onderdeel van de vernieuwde overeenkomst. Hannes Heyelmann, uitvoerend vicepresident van WarnerMedia vertelde dat deal met Sony Pictures 'de mogelijkheid geeft om nog veel meer fantastische titels beschikbaar te maken'. Zo kan het publiek van HBO Max genieten van een rijk, divers en meeslepend aanbod.

Spider-Man: No Way Home groot succes

De nieuwste toevoeging aan de Spider-Man-reeks was dit jaar een razend succes, ondanks de problemen waar het coronavirus voor zorgde. Zo was de film in Nederland tijdelijk niet te zien door de lockdown, maar wist het toch al snel de grens van één miljard dollar omzet te doorbreken.
Het is nog even afwachten of Spider-Man No Way Home ook in Nederland binnenkort zal verschijnen, maar het zou in ieder geval een mooie klapper zijn om meteen veel abonnees aan te trekken. De film zal ongetwijfeld ook binnenkort op Pathé Thuis te zien zijn maar hier is nog geen datum voor bekendgemaakt.
Mocht je Spider-Man: No Way Home nog niet gezien hebben, bekijk dan hieronder de trailer!