Uncharted film heeft laatste trailer gekregen op speciale dag

News
vrijdag, 28 januari 2022 om 19:00
uncharted st 4 sd low copyr8ight 2020 ctmg inc all rights reservedf1702290210
Vandaag is het een grote dag voor Uncharted. Niet alleen is de laatste trailer rondom de nieuwe Uncharted film uitgekomen, ook is er een nieuwe collectie van de Uncharted games uitgebracht.
Op 28 januari is niet alleen een laatste trailer rondom de Uncharted film uitgekomen, maar ook een nieuwe Uncharted-collectie voor de PlayStation 5 gelanceerd, namelijk de Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Deze editie komt later dit jaar ook naar PC, en kost 49,99 euro. Of slechts een tientje als je al in het bezit bent van Uncharted: A Thief's End of Uncharted: The Lost Legacy.
In de gloednieuwe Uncharted trailer zien we hoe Nathan Drake (gespeeld door Tom Holland) en Victor Sullivan (gespeeld door Mark Wahlberg) op zoek zijn naar een schat. Ze worden daarin alleen tegengewerkt door Santiago Moncado (Antonio Banderas), die vindt dat hij en zijn familie recht heeft op de schat.
Tom Holland heeft de Uncharted games ontdekt tijdens de opnames van Spider-Man: Homecoming en neemt de rol enorm serieus. Hij heeft zelfs een paar dagen gewerkt als bartender om een bepaalde scène geloofwaardiger te maken. Op 10 februari zal de Uncharted film in de Nederlandse bioscopen verschijnen.

Is de nieuwe Uncharted-collectie het waard?

Als je nog twijfels over Uncharted: Legacy of Thieves, wij hebben de collectie al voorzien van een uitgebreide review. Alhoewel de remastered versie een beetje onnodig aanvoelt, maken de prachtige locaties en de enorm vrije wereld dit weer goed. Van ons ontvangt het de collectie dan ook een welverdiende 7,5. Maar als je de originele versies nog nooit hebt gespeeld, dan kan je daar nog een paar punten bij bovenop tellen.

Populair Nieuws