Deze datum zal HBO Max in Nederland lanceren

News
dinsdag, 01 februari 2022 om 10:00
hbo maxf1650354911
Dit jaar krijgen we drie nieuwe streamingdiensten in Nederland, waaronder HBO Max. Er was voor de dienst nog geen lanceerdatum bekend, maar daar is nu verandering in gekomen.
Het lijkt het jaar van streamingdiensten te worden in Nederland, met de komst van Viaplay, SkyShowtime en natuurlijk HBO Max. Voor liefhebbers van grootse series als Game of Thrones, Succession en The Sopranos is HBO Max dé dienst om naar uit te kijken. De streamingdienst lijkt dan ook een grote concurrent van Netflix te gaan worden in ons land. Er was alleen nog geen releasedatum bekend voor HBO Max. Maar daar is nu verandering in gekomen.
Via Twitter heeft HBO Max namelijk bekendgemaakt dat de streamingdienst op 8 maart zal lanceren in Nederland. De geruchten dat de nieuwe dienst aan het einde van februari zou komen zitten er dus net naast. Op Twitter heeft het bedrijf ook aangegeven met een app te komen op 'alle populaire apparaten'.
We moeten dus een klein maandje nog geduld hebben voordat we kunnen genieten van alle content dat HBO Max te bieden heeft. Dat is niet alleen HBO, maar ook Warner Bros., Cartoon Network en meer. Bioscoopfilms van Warner Bros. zullen 45 dagen na release in de bioscoop al op HBO Max te zien zijn en zonder extra kosten. De streamingdienst hanteert dus geen dure Premier Access-kosten zoals Disney+ dat doet.

Wat is de prijs van HBO Max?

Nu de releasedatum van HBO Max bekend is, wachten kijkers alleen nog op de prijs. Deze blijft nog even een mysterie, maar wel is duidelijk wanneer die prijs bekendgemaakt wordt. Dat gaat eind februari onthuld worden.
In de Verenigde Staten zijn er twee opties voor een abonnement op HBO Max. Voor 9,99 dollar heb je een abonnement met advertenties en voor 14,99 dollar per maand kan je ad-free alle content bekijken.