Spider-Man No Way Home weer te zien in de bioscoop

News
woensdag, 26 januari 2022 om 11:00
unnamedf1643186999
Spider-Man No Way Home is weer te zien in de bioscoop, want de bioscopen zijn namelijk weer open. Mocht je dus het derde deel van de Spider-Man trilogie van de MCU willen zien, dan is dat nu weer mogelijk in Nederland.
Spider-Man No Way Home verscheen in december in de bioscopen, alleen hebben veel mensen niet de kans gehad om de film te kijken. De bioscopen werden namelijk als coronamaatregel weer gesloten. Nu zijn er weer versoepelingen geweest en staat iedereen in de rij om Spider-Man No Way Home te gaan kijken.

Waar gaat de film over?

De film is het vervolg om het verhaal uit het tweede deel. Iedereen weet nu dat Peter Parker Spider-Man is en dat is erg nadelig. Parker vraagt daarom Doctor Strange om hulp, maar dit gaat niet zoals gepland. Door de spreuk van Strange komen verschillende oude vijanden uit eerdere Spider-Man films naar het universum van de MCU om het op te nemen tegen Peter Parker.
Het is dus nu weer mogelijk om de film te kijken, dus doe dit zeker als je dat wil. Terwijl in Nederland de bioscopen dicht waren was de film namelijk wel in andere landen te zien. Dit zorgt er voor dat er wel wat spoilers naar buiten zijn gekomen.
Als je dus al lang de spoilers hebt kunnen ontlopen dan is het beter om de film zo snel mogelijk te zien, want er worden mogelijk veel meer spoilers gedeeld als meer mensen de film ook in Nederland hebben gezien.