Spider-Man acteur geeft hoop over nieuwe film

News
dinsdag, 25 juli 2023 om 9:30
2022 04 08 tobey maguire spider man no way homef1649404200
Spider-Man is altijd al één van Marvels meest geliefde personages en zeker de laatste tijd geniet hij weer de nodige populariteit. Als gevolg duiken er ook af en toe weer geruchten op over een nieuwe film die lange tijd onmogelijk leek. Een opmerking van een acteur doet nu vermoeden dat die film er toch komt.
Inmiddels ruim anderhalf jaar geleden verscheen Tobey Maguire weer in een film als Spider-Man. De goede ontvangst van No Way Home maakte dat velen zich afvroegen of het mogelijk was dat Maguire ooit weer terug zou komen in een eigen Spider-Man 4. Eén van Maguires tegenspelers heeft nu wat opvallende dingen te zeggen over Spider-Man 4.
Meestal is het namelijk pure speculatie wanneer Spider-Man 4 ter sprake komt. Maar Thomas Haden Church (Sandman) vertelt Comic Book dat hij geruchten heeft gehoord dat regisseur Sam Raimi nog een Spider-Man film gaat maken met Tobey Maguire. Als dat inderdaad gebeurt zou Church er graag in zitten, al was het maar in een cameo.
Het is niet helemaal duidelijk wat Church precies heeft gehoord over Spider-Man 4. Het zou in theorie kunnen dat hij dezelfde geruchten heeft gehoord die al langer rondgaan. Anderzijds is het niet onmogelijk dat hij wel degelijk iets concreets heeft gehoord over het project.

Veel interesse in Spider-Man 4

Church is overigens zeker niet de enige die heeft aangegeven dat hij graag betrokken zou zijn bij Spider-Man 4. Het is bijvoorbeeld niet al te lang geleden dat J.K. Simmons (J. Jonah Jameson) aangaf dat hij maar al te graag in deze mogelijke film zou spelen. Ook regisseur Sam Raimi en hoofdrolspeler Tobey Maguire zouden de film zo maken als Marvel interesse had.

Populair Nieuws