Humoristische co-op shooter nu voor een spotprijs te scoren

News
dinsdag, 25 juli 2023 om 9:00
tiny tinas wonderlands headerf1656076881
Liefhebbers van co-op shooters kunnen nu profiteren van een mooie deal. Bij Nedgame kan je Tiny Tina’s Wonderlands namelijk voor een spotprijsje scoren.
Hoewel de reeks nog een beetje de weg moest vinden met het eerste deel, hebben de Borderlands games de laatste tien jaar de harten van veel gamers weten te veroveren. De combinatie van zwarte humor, zeer herkenbare visuals, de mogelijkheid tot co-op en natuurlijk de bizarre hoeveelheid vuurwapens heeft de reeks in recordtijd een iconische franchise gemaakt.
Hoewel de laatste Borderlands in de main series alweer vier jaar oud is, heeft ontwikkelaar Gearbox Software fans vorig jaar wel getrakteerd op een spin-off: Tiny Tina’s Wonderlands. Die game kan je nu voor een spotprijs scoren bij Nedgame.

Tabletop-plezier in de wereld van Borderlands

In Tiny Tina’s Wonderlands wordt er even wat ‘rust’ genomen van al het chaos en geweld op Pandora. In plaats daarvan nodigt Tiny Tina je uit voor een plek aan tafel van een potje Bunkers & Badasses, de parodie op Dungeons & Dragons die eerder al voorbij kwam in de Borderlands 2 DLC Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep.
Het komt erop neer dat je je eigen karakter in elkaar mag zetten, van het uiterlijk tot aan de klasse en traits. In Tiny Tina’s Wonderlands kan je zelfs de skills van de verschillende classes met elkaar mixen, net zoals dat mogelijk is in D&D. Daarnaast hebben wapens en andere gear een middeleeuwse stijl en natuurlijk kan je het hele avontuur doorlopen met vrienden in online of split-screen co-op voor vier spelers!