Tobey Maguire zou Spider-Man nooit afslaan

News
vrijdag, 27 januari 2023 om 15:30
2022 04 08 tobey maguire spider man no way homef1649404200
Spider-Man fans zullen inmiddels gewend zijn aan Tom Holland, maar er wordt nog altijd met veel warme gevoelens teruggedacht aan de trilogie met Tobey Maguire. Veel fans vinden dat de acteur nog steeds een Spider-Man 4 verdient. Maguire geeft nu aan dat hij die kans nooit zou afslaan.
Er werd ooit gewerkt aan Spider-Man 4, maar regisseur Sam Raimi en Sony konden het na Spider-Man 3 niet eens worden over een richting voor een vierde film. Die kwam er uiteindelijk nooit en hoofdrolspeler Tobey Maguire kwam pas in Spider-Man: No Way Home weer terug in zijn superheldenrol. Door die terugkeer lijkt de kans op Spider-Man 4 voor sommigen ineens weer een stuk reëler dan hij voorheen was.
Ook Tobey Maguire zelf ziet het wel weer zitten. In het aankomende book Spider-Man Now Way Home: The Official Movie Special laat de acteur weten dat zijn eerste reactie op het telefoontje voor No Way Home “eindelijk” was (via Variety). Sterker nog, hij zou er als de kippen bij zijn als er ooit nog een kans ligt om Spider-Man te spelen.
Maguire geeft aan fan te zijn van alle Spider-Man films, niet alleen de zijne. Als hij gebeld werd om een film te doen, of iets anders dat met Spider-Man te maken heeft, zou hij dat zeker op komen dagen. Want, in zijn eigen woorden, waarom zou hij het niet doen?

Veel animo voor Spider-Man 4

Maguire is overigens zeker niet de enige die Spider-Man 4 wel ziet zitten. Sam Raimi heeft al aangegeven ervoor open te staan. Ook J.K. Simmons, die J. Jonah Jameson speelt, zou voor een Maguire-film net zo goed terugkeren als voor Tom Hollands Spider-Man. Het lijkt er langzamerhand op dat groen licht van Sony het enige is dat nog nodig is om Spider-Man 4 op de rails te krijgen.

Populair Nieuws