Sam Raimi heeft wel oren naar Spider-Man 4

News
vrijdag, 08 april 2022 om 10:30
2022 04 08 tobey maguire spider man no way homef1649404200
Ooit was er een plan om een vierde Spider-Man film te maken met Tobey Maguire. Die ging uiteindelijk nooit in productie, maar nadat Maguire te zien was in Spider-Man: No Way Home zien veel fans het plotseling weer zitten. Nu geeft ook regisseur Sam Raimi aan het een interessant idee te vinden.
In de jaren 2000 regisseerde Sam Raimi drie Spider-Man films met Tobey Maguire in de hoofdrol. De ontvangst van de derde viel wat tegen, maar de trilogie is nog steeds populair. Nu Maguire zijn Spider-Man kostuum weer heeft gedragen en Raimi weer een Marvel-film (Doctor Strange in the Multiverse of Madness) regisseert roept dat de vraag op of Spider-Man 4 toch nog gemaakt kan worden.
Ook Fandango zat met die vraag en stelde hem tijdens een interview aan Sam Raimi. Fans zullen blij zijn met het antwoord, want Raimi is zeker niet tegen:

Andere Spider-Man 4 voor Tobey Maguire?

Raimi geeft in het interview ook aan dat hij op dit moment geen verhaal heeft voor een mogelijke Spider-Man 4. Dit terwijl er wel ooit concepten waren voor dat verhaal. Waarschijnlijk zou een nieuwe film anders moeten lopen na de gebeurtenissen van Spider-Man: No Way Home.
Overigens is het niet onmogelijk dat we Tobey Maguire sowieso al een keer terug gaan zien in een Marvel-film. Doctor Strange 2 duikt namelijk het multiversum in en er zijn geruchten dat er een voormalige Spider-Man in de film te zien zal zijn.

Populair Nieuws