Spider-Man 4 mogelijk al in ontwikkeling

News
maandag, 20 december 2021 om 11:30
5 redenen waarom tom holland een geweldige spider man is 152435 1f1668169070
Volgens Amy Pascal en Kevin Feige, producenten van Spider-Man, zijn Sony en Marvel 'actief bezig met de ontwikkeling' voor het nieuwe verhaal van Spidey. Mogelijk kunnen we dus al sneller dan verwacht Spider-Man 4 verwachten.
Amy Pascal en Kevin Feige hebben onthuld tijdens een interview met The New York Times dat Disney, Marvel en Sony 'actief bezig zijn met de ontwikkeling' voor het nieuwe Spider-Man verhaal, wat mogelijk Spider-Man 4 zal zijn.
Volgens Feige zijn ze actief bezig met het bedenken waar Spider-Man zijn verhaal heen gaat, of dit gebeurt in een vierde film of een andere cameo weten we nog niet, maar we krijgen in ieder geval meer te zien van Tom Holland’s Peter Parker.
Eerder vertelde Pascal al dat er nog drie Spider-Man films komen, waarin Tom Holland de hoofdrol zal spelen. Hoewel de producent dit heeft gezegd, was dit nog niet bevestigd door Holland of Marvel zelf. Maar in een recenter interview was Pascal erg terughoudend over deze uitspraken. Ze vertelde toen dat zolang Tom Holland Spider-Man wil spelen, ze de films zullen maken.

Geen No Way Home spoilers

Spider-Man: No Way Home is sinds vorige week te zien in de bioscoop. Voor de release van de film werd er erg geheimzinnig gedaan over wat we allemaal konden verwachten in No Way Home. Sony doet nu zo goed mogelijk haar best om alle spoilers te onderscheppen. Dit is wel een lastige taak, want wat op het internet staat is lastig weg te krijgen.